Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Slavimo rođendan!

30.08.2015.

Vrijeme prolazi nevjerojatno brzo – Integra je osnovana prije 25 godina, a njeni seminari za prevoditelje ušli su u 16. godinu održavanja! Ovu ćemo rođendansku priliku iskoristiti da bacimo pogled unazad na sve što smo radili, za koga i s kim – a to ste vi, dragi prijatelji, kolege i polaznici naših seminara i radionica!

Recept je jednostavan: seminare smo pokrenuli 2000. godine jer smo posvećeni prevoditeljstvu – tehnologije se neprestano razvijaju, tržište se mijenja, svijet je sve povezaniji, i pred prevoditeljima su neprestano novi izazovi. A naši kolege, profesionalci kakvi jesu, neprestano se usavršavaju, stječu nove vještine i razmjenuju iskustva s kolegama.

Upravo je taj moment kada naši seminari postaju platforma za povezivanje pojedinaca stručnjaka ono što čini Integru onim što jest: strastveni pratitelj i potpora kolegama na putu profesionalnog razvoja.

Prisjetite se naših početaka s nama!

 

U ovih smo šesnaest godina održali više od 200 seminara, a vas gotovo 5 000 uveselilo nas je svojim sudjelovanjem. Hvala vam svima! Upoznajmo se pobliže:

 

 

Nastavljamo ukorak s vama, gradimo seminare na principu prijenosa konkretnog znanja i vještina, praktične primjene i principa „prevoditelji za prevoditelje“. Pridružite nam se! 

photo blog
Akcijske cijene Tradosa

POSEBNA PONUDA VRIJEDI DO KRAJA GODINE!

photo blog
Pet prevoditeljskih preporuka za čitanje na plaži

Napokon vrijeme godišnjih odmora! Ali, to ne znači da odmarate od ljubavi prema jeziku. Donosimo nekoliko prevoditeljskih preporuka za čitanje!

Website Security Test