Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Veseli blagdani!

20.12.2016.

Kažu da je Božić vrijeme darivanja, a nama se nekako čini da je u zadnje vrijeme to darivanje isključivo u znaku materijalnog, grizemo se što kupiti, što pokloniti, mame nas šareni izlozi i štandovi, novi proizvodi i sjajna obećanja luksuza. S druge strane, vremena je sve manje, a mi u Integri smatramo da ono vrijedi daleko više od bilo kakvih materijalnih poklona. U našoj je struci posla često puno, rokovi su kratki, radno vrijeme je često relativan pojam, terminologija je iscrpljujuća, leđa bolna, a oči umorne. Ponekad je teško u takvim trenutcima podsjetiti se što je zbilja važno, a to je naše vrijeme.

Mi se na svoj način trudimo pomoći prevoditeljima, bilo putem edukacija, bilo putem organizacije susreta i druženja. Vjerujemo da možemo pomoći prevoditeljima da postanu bolji u svome poslu, imaju više znanja i samopouzdanja, i ono najvažnije, više vremena. Vaša ljubav prema prevoditeljstvu nas motivira!

Hvala vam što ste još jednu sjajnu godinu seminara, radionica i druženja proveli s nama, hvala što ste nam pokazali opet koliko su prevoditelji važni, vrijedni i znatiželjni.

U novoj godini vam želimo puno uspjeha, što manje nervoze, i najvažnije – što više slobodnog vremena!

Poklonite ovog Božića svojim bližnjima - sebe, neopterećene i zadovoljne. Dajte prednost kvalitetno provedenom zajedničkom vremenu, podijelite trenutke (znamo, zvučimo pomalo kao reklama za telekom, ali to mislimo!), dobro jedite i odmorite se!

Vidimo se sljedeće godine!

 

photo blog
Akcijske cijene Tradosa

POSEBNA PONUDA VRIJEDI DO KRAJA GODINE!

photo blog
Pet prevoditeljskih preporuka za čitanje na plaži

Napokon vrijeme godišnjih odmora! Ali, to ne znači da odmarate od ljubavi prema jeziku. Donosimo nekoliko prevoditeljskih preporuka za čitanje!

Website Security Test