Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Proljetna radionica Tradosa

Proljetni semestar započinjemo našom poznatom radionicom Tradosa!

Jeste li znali da, prema jednom istraživanju provedenom na stranicama ProZ-a 2013. godine, više od 70 % prevoditelja koji koriste CAT alate koriste upravo - Trados? Znate li zašto? Zato što je Trados pouzdan alat za prevođenje s čitavim bogatstvom funkcija, razvijen tako da je uvijek ukorak s potrebama prevoditelja i naručitelja prijevoda, koji omogućuje prevoditelju da prevodi brže i kvalitetnije i na taj način štedi vrijeme i novac. I ne samo to - sve više naručitelja očekuje od prevoditelja da znaju rabiti ovaj moćni alat i dostavljaju tekstove na prijevod već pripremljene za rad u Tradosu. 

Unaprijedite i vi svoje poslovanje - naučite raditi s ovim alatom! 

Poseban popust na Trados za polaznike radionice!

Svi polaznici radionice koji su u posljednjih godinu dana kod nas kupili svoj Trados paket ostvaruju popust od čak 50 % na iznos kotizacije za radionicu!

Svi polaznici radionice koji će nakon nje kupiti kod nas svoj Trados paket ostvaruju popust od 5 % na Trados paket po izboru!

Broj mjesta je ograničen!

Za sva dodatna pitanja i nedoumice nazovite nas na 01 3833 429 ili nam pišite na seminari@integra.hr ili putem kontaktnog obrasca! Veselimo se radu s vama!

Podijeli na:
Website Security Test