Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Novi seminar iz engleskog jezika

Neumorno tragamo za temama koje vam trebaju, razgovaramo s kolegama, osluškujemo potrebe prevoditelja. Tako smo na jednoj od ranijih radionica razgovarali o tome kako bi trebalo organizirati radionicu na temu članova u engleskom jeziku, koji su čest uzrok nesigurnosti naših prevoditelja. 
I evo je konačno: pripremili smo radionicu "Članovi i određenost u engleskom jeziku – kako si pomoći (E76)" na kojoj ćete se uz izvornog govornika, samostalnog lektora i iskusnog prevoditelja Jeremyja Whitea uhvatiti u koštac s članovima u engleskom jeziku. 
Cilj radionice je polaznicima približiti koncept određenosti i na primjerima iz prakse riješiti nedoumice. A ako imate neke svoje primjere ili probleme na koje ste naišli u radu, donesite ih na radionicu ili nam ih pošaljite ranije da ih uvrstimo u plan rada!

Radionica će se održati u subotu, 5. prosinca u Poslovnom učilištu Supera, Jurišićeva 19, Zagreb, s početkom u 9 sati. Podsjećamo one koji se žele prijaviti da smo za svoje polaznike predvidjeli čitav niz popusta i pogodnosti. Imate pitanja? Tu smo za vas! 

 

Podijeli na:
Website Security Test