Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Bihevioralni marketing - Podsvijest kupuje, mi samo nosimo vrećice

Dalibor Šumiga, Trinom, Strojarska cesta 24
26.03.2016.

Dobro raspoloženje bilo je prisutno kroz cijelo predavanje.
Predavač Dalibor Šumiga
Uvodna riječ organizatorica Nike i Sonje.
Fotkanje kao vođenje bilješki.
Seminar Bihevioralni marketing
Poznato je da marketinški stručnjaci moraju stalno biti umreženi. :)
Iznimni zanimljiva tema zaintrigirala je mnoge stručnjake u tom području.
Gosti su nam došli čak iz Beograda.
Domjenak na kraju uz razmjenu iskustva.
Bilo je neophodno voditi bilješke.

Kako nam je bilo na seminaru? 

U četvrtak, 26. ožujka, održali smo prvi u nizu naših novih seminara za profesionalno usavršavanje. O najnovijem trendu u marketingu, bihevioralnom marketingu, govorio je Dalibor Šumiga, specijalist za bihevioralni i gerila marketing.

Ova je intrigantna tema privukla najraznolikiju publiku, od „početnika“ koji tek pokreću vlastiti posao do pojedinaca koji posluju već duži niz godina i traže način da unaprijede svoje poslovanje. Svi su došli saznati kakva im to nova otkrića može ponuditi marketing koji svoja postignuća temelji na kombinaciji zaključaka neuroznanosti, psihologije potrošača i drugih grana marketinga.

U novom, kraćem i popodnevnom formatu seminara polaznici su čuli o najnovijim zaključcima, etičkim granicama bihevioralnog marketinga, što to znači za njih i kako te zaključke mogu uklopiti u svoju marketinšku strategiju i osigurati si jasniju i vidljiviju marketinšku poruku, izbjeći pogreške, njegovati svoj brend i dugoročno uštedjeti novce. Sve je ove teme predavač Dalibor Šumiga predstavio kritički, s puno primjera i demonstracija, uz vještu prezentaciju, i odličnu i veselu atmosferu. Nakon seminara polaznici su se s predavačem podružili uz zalogajčić i piće i nastavili razgovor u jednako opuštenoj atmosferi.
Naša organizacija dobila je ocjenu 4.92, predavač 4.78, a tema također 4.78. Mi smo jako zadovoljni, a kako možete vidjeti po sjajnim fotografijama našeg fotografa Tarika El Kawama – i polaznici su!

 Komentari polaznika

  „Samo tako nastavite :)" 

  „Inovativno, zanimljivo."

  „Dinamično predavanje, predavač vrlo siguran i pozitivan." 

  „Odličan predavač i tema." 

  „Odličan predavač, jako korisno." 

 „Odlično predavanje, ubuduće manje tema još detaljnije obrađene."

Podijeli na:      
Website Security Test