Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

SDL Trados

Što je Trados?


Riječ je o posebnom programskom alatu koji se veže za vaš program za obradu teksta i pomaže vam pri prevođenju.

Kako radite, on pamti sve prethodno prevedeno, neovisno o jeziku koji se koristi, i na principu sličnosti između upamćenog i novog nudi prevoditeljska rješenja. Tako s vremenom radite sve brže i sve jednostavnije. Korištenje alata za prevođenje danas je standard, a među mnogim alatima Trados je uvjerljivo najrašireniji. Neprestano se usavršava, zadržavajući isti princip rada.
Postoje dva osnovna tipa alata koja se značajno razlikuju u osobinama i cijeni. Prvi je Freelance verzija, a drugi Professional.

Freelance verzija se, za razliku od verzije Professional, ne može upotrebljavati u domeni (mreži računala) nego samo na stolnim kućnim računalima, prijenosnicima i workgroupama dakle samo ako računala nisu pod domenom. Razlog tome je što je Professional razvijen za veće tvrtke i agencije (koje imaju vlastitu domenu), a Freelance za pojedince.

Druga osnovna razlika je broj jezika s kojima se može raditi: Freelance omogućuje rad s do pet bilo kojih jezika (i prevođenje u svim kombinacijama tih jezika), a Professional verzija nema ograničenja u pogledu jezika.

Alat se aktivira putem interneta, pomoću aktivacijskog ključa, no i u slučaju da nema internetske veze moguća je offline aktivacija.

Akcijske cijene za SDL Trados Studio 2017 koje vrijede samo do 30. 6. 2017.

Paket Redovna cijena bez PDV-a Redovna cijena s PDV-om Akcijska cijena bez PDV-a  Akcijska cijena s PDV-om 
 Studio 2017 Freelance   3.690,00 kn  4.612,50 kn  2.590,00 kn   3.237,50 kn
 Studio 2017 Freelance Plus  4.590,00 kn  5.737,50 kn  3.190,00 kn   3.987,50 kn

Napomena: Svaki naš kupac dobit će mjesec dana besplatnih konzultacija na poziv! Organiziramo i radionice na kojima možete naučiti koristiti ovaj alat.

 

Trados - česta pitanja


Obratite nam se sa punim povjerenjem!

 

Nedostaju vam dodatna pojašnjenja?  Pišite nam  na  prodaja@integra.hrzovite nas na telefon 01/3833 429 ili jednostavno ispunite  kontaktni obrazac

 

Website Security Test