Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

SDL Trados

Što je Trados?

Posebni programski alat koji se veže za vaš program za obradu teksta (najčešće Word) i pomaže vam pri prevođenju.

Kako radi?

Dok radite, program pamti sve prethodno prevedeno, neovisno o jeziku koji se koristi, i na principu sličnosti između upamćenog i novog nudi prevoditeljska rješenja, s vremenom sve više i preciznije.

Korištenje alata za prevođenje danas je standard, a među mnogim alatima Trados je uvjerljivo najrašireniji. Neprestano se usavršava, zadržavajući isti princip rada.

Koje su verzije dostupne?

Postoje dva osnovna tipa alata koja se značajno razlikuju u osobinama i cijeni: Freelance  i Professional.

Freelance verzija se ne može upotrebljavati u domeni (mreži računala) nego samo na stolnim kućnim računalima, prijenosnicima i workgroupama, dakle samo ako računala nisu pod domenom. S druge strane, verzija Professional razvijena je za veće tvrtke i agencije (koje imaju vlastitu domenu).

Koje jezike mogu prevoditi s Tradosom?

Druga osnovna razlika između verzija je broj jezika s kojima se može raditi: Freelance omogućuje rad s do 5 jezika (i prevođenje u svim kombinacijama tih jezika), a Professional verzija nema ograničenja u pogledu jezika.

Kako se pokreće?

Alat se aktivira putem interneta, pomoću aktivacijskog ključa, no i u slučaju da nema internetske veze moguća je offline aktivacija. Ključ isporučujemo do tri dana nakon narudžbe na adresu e-pošte.

Koliko košta?

Akcijske cijene za SDL Trados Studio 2017 koje vrijede samo do 28. 2. 2018.

Paket Redovna cijena bez PDV-a Redovna cijena s PDV-om Akcijska cijena bez PDV-a  Akcijska cijena s PDV-om 
 Studio 2017 Freelance   3.690,00 kn  4.612,50 kn  2.390,00 kn   2.987,50 kn
 Studio 2017 Freelance Plus  4.590,00 kn  5.737,50 kn  2.990,00 kn   3.737,50 kn

Napomena: Svaki naš kupac dobit će mjesec dana besplatnih konzultacija na poziv!

 

Uz novu Freelance licenciju na poklon dobivate i pristup materijalima za e-učenje eLearning for SDL Trados Studio 2017 Getting Started Translating!


Organiziramo i radionice na kojima možete naučiti koristiti ovaj alat.


Trebam još informacija!

Trados - česta pitanja

Obratite nam se sa punim povjerenjem!

 

Nedostaju vam dodatna pojašnjenja?  Pišite nam  na  prodaja@integra.hrzovite nas na telefon 01/3833 429 ili jednostavno ispunite  kontaktni obrazac

 

Website Security Test