Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Uvjeti sudjelovanja

Naši su seminari otvoreni za sve koji se u njihovim temama prepoznaju i žele naučiti više te unaprijediti svoje vještine, znanja i poslovanje. U nastavku se nalaze pojedinosti vezane uz sudjelovanje, pogodnosti i popuste. 


Opći uvjeti sudjelovanja na seminarima


Prvi korak do sudjelovanja na seminarima je prijava na seminar putem obrasca ili zahtjeva za ponudom (putem obrasca, e-pošte ili telefonski). Po primitku ponude sa svim podatcima na račun Integre IBAN HR6623600001101355418 uplaćuje se iznos kotizacije.
Na seminar je potrebno donijeti dokaz o izvršenom plaćanju (važi za tvrtke) ili poslati na našu e-adresu. Potvrdu o uplati sudionici moraju predočiti prije početka seminara.

Integrini seminari dolaze u nekoliko oblika (formata) koji se razlikuju po trajanju, konceptu i cijeni: mali, jednodnevni i dvodnevni. Detaljna razrada cijena i pripadajućih popusta nalazi se u tablici u nastavku.

Kotizacija* uključuje: 

  • sudjelovanje na seminaru 
  • pisane materijale i Popis sudionika
  • ugostiteljske usluge (kava, piće i ručak**)
  • Potvrdu o sudjelovanju

*Kotizacija se plaća prije početka seminara i vrijedi kao ulaznica za sudjelovanje.
** Ručak se odnosi na jednodnevne i dvodnevne seminare. 

 

Opći uvjeti poslovanja


Cijene seminara su jasno istaknute u kunama i sadrže PDV. Posebni popusti vrijede i odobravaju se isključivo za jednodnevne i dvodnevne seminare te plaćanje unaprijed (najmanje 5 dana prije održavanja seminara), osim ako nije drugačije navedeno.

Broj osoba koje se mogu prijaviti na seminar nije ograničen osim ako to nije posebno naznačeno (nazivu seminara je dodan znak *).
Najmanji broj sudionika je 7, a kod malih i srednjih seminara 10. Integra ima pravo otkazati seminar s manjim brojem prijavljenih. Integra će u tom slučaju u roku od 3 dana vratiti prijavljenima uplaćene kotizacije, osim ako se drugačije ne dogovori s njima.

Sudjelovanje na seminaru polaznik plaća uplatnicom/virmanskim nalogom, tako da ugovoreni iznos uplaćuje na IBAN Integre prema izdanom predračunu, ponudi ili računu.

Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru prije isteka roka za prijavu, ne snosi nikakve troškove otkazivanja.
Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru 3 ili manje dana prije održavanja seminara, Integra zadržava 50 % iznosa kotizacije. Ako korisnik ne otkaže seminar, a ne dođe na njega, Integra zadržava 100 % iznosa kotizacije.
Seminar je preporučljivo otkazati u pisanom obliku na e-adresu seminari@integra.hr ili putem obrasca na internetskim stranicama.

Za cijeli tekst općih uvjeta poslovanja kliknite na poveznicu.
Cijene seminara


Seminari

 Trajanje seminara
(školski sati)

 Dan održavanja seminara

 Vrijeme održavanja seminara (h)

Pravna i/ili fizička osoba

Cijena bez PDV-a
Cijena s PDV-om
10% popusta s PDV-om3
30% popusta s PDV-om2
64% popusta s PDV-om2

 Mali

 3 

 Utorak

17:00 - 20:00

Pravna 

490,00 612,50 x x x

 

   

 

 

Fizička 

350,00 437,50 x x x

Srednji

 4   Utorak  17:00 - 20:30

 Pravna

560,00 700,00  x  x
         Fizička 400,00  500,00  x  x
 Jednodnevni  6   Četvrtak  9:00 - 15:30  Pravna   1.070,00  1.337,50  1.203,75  936,25  481,50
         Fizička   698,00  872,50  785,25  x  x
 Jednodnevni (IN37)1   6  Četvrtak  9:00 - 15:30  Pravna i fizička   1.070,00  1.337,50  x  x  x
Dvodnevni (U20)2 12 (2 x 6 sati) Četvrtak i petak 9:00 - 15:30  Pravna  2.980,00 3.725,00 x x x
        Fizička 2.600,00 3.250,00

1 Na jednodnevne seminare s ograničenim brojem sudionika ili one koji zahtijevaju posebnu opremu korisnik plaća punu cijenu seminara (cijena za pravnu osobu) i ne odobravaju se nikakvi popusti. 

2 Na dvodnevne seminare s ograničenim brojem sudionika ili one koji zahtijevaju posebnu opremu korisnik plaća punu cijenu seminara (cijena za pravnu osobu) i ne odobravaju se nikakvi popusti. 

 

 Popusti i pogodnosti


popusti od 30 % i više obračunavaju se isključivo na punu cijenu seminara (cijena koju plaćaju pravne osobe)

popusti se ne kombiniraju

popusti se ne odnose na male i srednje seminare i na jednodnevne i dvodnevne seminare s ograničenim brojem sudionika

 ► Popust 10% za ranoranioce! - Sve prijave za koje se izvrše uplate za seminar do datuma navedenog kao rok za prijave, ostvaruju pravo na popust u iznosu od 10 % na cijenu toga seminara.

 ► Popust "tri odjednom" - Pojedincima, tvrtkama i obrtima koji prijave i unaprijed uplate za 3 i više seminara odjednom odobravamo popust od 10 % (cijene po cjeniku).

 ► Popust za djelatnike obrazovnih institucija - Djelatnici obrazovnih institucija (škole, fakulteti) koji izvrše uplate za seminar do datuma navedenog kao rok za prijave ostvaruju popust od 30 % na cijenu tog seminara.

  ►1 sudionik + 1 gratis! - Ako se prijavite na naš seminar i dovedete osobu koja nikad nije prisustvovala našem seminaru, toj osobi omogućit ćemo sudjelovanje na seminaru POTPUNO BESPLATNO! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe koju želite povesti, a mi ćemo joj, nakon provjere u našoj bazi, na e-adresu poslati kupon o besplatnom sudjelovanju na seminaru! Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe). 

 ► Udvoje je uvijek bolje! - Prijavite se na seminar zajedno s vašim kolegom, prijateljicom, članom obitelji i sl. i oboje ostvarite popust od 30 % na naše seminare! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe s kojom želite prisustvovati seminaru. Potrebno je da oba sudionika ispune prijavu. Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe).

 ► Čak 64 % popusta za STUDENTE, UMIROVLJENIKE i OSOBE S INVALIDITETOM  -  Ako ste student, umirovljenik ili osoba s invaliditetom, nemate konkretne izvore prihoda a zaista ste zainteresirani za naše seminare, omogućavamo vam više od 60 % popusta!

 ► Popust za članove Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK! - Svi individualni članovi Zajednice ostvaruju popust od 40 % na punu cijenu jednodnevnog seminara. Puna cijena seminara istovjetna je cijeni za pravne osobe. (Zaposlenici prevoditeljskih agencija i tvrtki trebaju i osobno biti učlanjeni u Zajednicu da bi koristili popust.)

 ► Popust za redovne članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca! - Svi redovni članovi mogu ostvariti 20 % popusta na jedan seminar u semestru, a ako se odluče na sudjelovanje na dva ili više seminara mogu ostvariti 30 % popusta. Ovaj se popust ostvaruje ispunjavanjem obrasca na mrežnim stranicama HDNP-a.

 

Kontaktirajte nas za više informacija!

Website Security Test