Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića.
Saznaj više / U redu

Uvjeti sudjelovanja

Prevoditelji pokreću svijet, a mi im želimo u tome pomoći.

Kakve seminare i radionice nudimo

Organiziramo seminare i radionice za prevoditelje – od pravopisnih do stručnih tema (pravo, medicina, ekonomija…), preko informatičkih alati pa sve do usmenog prevođenja – želimo vam pomoći na putu prema usavršavanju i boljim prijevodima!

Seminari i radionice razlikuju se po temi i po formatu, odnosno trajanju. Teme koje obrađujemo na seminarima uvijek su oblikovane na temelju iskustva i prepoznavanja onih područja koja su prevoditeljima izazovna ili zanimljiva. Pogledajte kakve smo sve seminare organizirali u našoj arhivi! (link)

Za lakše snalaženje: uz naslov seminara uvijek se nalazi i šifra koja ukazuje na format ili temu: (M) mali, (S) srednji, U (usmeni), (E ) engleski, (NJ) njemački, (H) hrvatski, (IN) informatički i sl.

Kako se prijaviti na seminar

  • Odaberite seminar ili radionicu
  • Ispunite prijavu putem obrasca na stranici seminara ili se prijavite e-porukom ili telefonski
  • Nakon prijave od dobit ćete našu poruku i ponudu
  • Prema ponudi (predračunu) napravite uplatu za kotizaciju za seminar ili radionicu
  • Na našu adresu pošaljite potvrdu o uplati 

I to je to, Vaše mjesto na seminaru je rezervirano! Uvijek smo Vam na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće.  

Kotizacija

Kotizacija se plaća prije početka seminara. Iznos kotizacije potražite u tablici u nastavku. Potvrdu o kotizaciji potrebno je poslati na e-adresu Integre prije početka seminara. Kotizaciju može platiti fizička ili pravna osoba.

Uvijek vam želimo izići u susret – ako ste samozaposleni (bilo u paušalnom obrtu, bilo kao d.o.o. u kojem ste jedini zaposleni), na vas se odnose cijene za fizičke osobe!

Kotizacija za seminar uključuje:

  • sudjelovanje na seminaru 
  • pisane materijale i Popis sudionika
  • ugostiteljske usluge – kava, ručak (samo kod jednodnevnih i dvodnevnih seminara)
  • Potvrdu o sudjelovanju

Cijene seminara

seminar trajanje (u školskim satima) vrijeme održavanja pravna ili fizička osoba cijena bez PDV-a cijena s PDV-om
 mali  3  17:00 - 20:00  za obje  490  612,50
 srednji   17:00 - 20:30   za obje   640  800
 jednodnevni     9:00 - 15:15  fizička   800  1000
          pravna   1100  1375
 jednodnevni IN    9:00 - 15:15  za obje   1250  1562,50
 dvodnevni 12 (2 x 6)    9:00 - 15:15  fizička   2600  3250
       pravna   2980  3725


 
Popusti i pogodnosti

 ► Popust za ranoranioce (early bird)! - Sve prijave za koje se izvrše uplate u roku od 15 dana nakon prve objave programa seminara ostvaruju 15 % popusta na kotizaciju! 

 ► Popust "tri odjednom" - popust za vjernost - Pojedincima, tvrtkama i obrtima koji prijave i unaprijed uplate za 3 i više seminara u jednoj godini odobravamo popust od 15 % (cijene po cjeniku).

 ► Popust za djelatnike obrazovnih institucija - Djelatnici obrazovnih institucija (škole, fakulteti) koji izvrše uplate za seminar do datuma navedenog kao rok za prijave ostvaruju popust od 30 % na cijenu tog seminara.

  ►1 sudionik + 1 gratis! - Ako se prijavite na naš seminar i dovedete osobu koja nikad nije prisustvovala našem seminaru, toj osobi omogućit ćemo sudjelovanje na seminaru POTPUNO BESPLATNO! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe koju želite povesti, a mi ćemo joj, nakon provjere u našoj bazi, na e-adresu poslati kupon o besplatnom sudjelovanju na seminaru! Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe). 

 ► Udvoje je uvijek bolje! - Prijavite se na seminar zajedno s vašim kolegom, prijateljicom, članom obitelji i sl. i oboje ostvarite popust od 30 % na naše seminare! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe s kojom želite prisustvovati seminaru. Potrebno je da oba sudionika ispune prijavu. Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe).

 ► Čak 50 % popusta za STUDENTE, UMIROVLJENIKE i OSOBE S INVALIDITETOM  -  Ako ste student, umirovljenik ili osoba s invaliditetom, nemate konkretne izvore prihoda a zaista ste zainteresirani za naše seminare, mi Vam pomažemo da u njima sudjelujete! Popust se obračunava na iznos kotizacije za pravnu osobu.

 ► Popust za članove Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK! - Svi individualni članovi Zajednice ostvaruju popust od 40 % na punu cijenu jednodnevnog seminara. Puna cijena seminara istovjetna je cijeni za pravne osobe. (Zaposlenici prevoditeljskih agencija i tvrtki trebaju i osobno biti učlanjeni u Zajednicu da bi koristili popust.)

 ► Popust za redovne članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca! - Svi redovni članovi mogu ostvariti 20 % popusta na jedan seminar u semestru, a ako se odluče na sudjelovanje na dva ili više seminara mogu ostvariti 30 % popusta. Ovaj se popust ostvaruje ispunjavanjem obrasca na mrežnim stranicama HDNP-a.

Opći uvjeti sudjelovanja na seminarima

Cijene seminara su izražene u kunama i sadrže PDV. Popusti i pogodnosti vrijede i odobravaju se isključivo za plaćanje unaprijed (najmanje 5 dana prije održavanja seminara), osim ako nije drugačije navedeno. Popusti i pogodnosti ne mogu se kombinirati.

Broj osoba koje se mogu prijaviti na seminar nije ograničen osim ako to nije posebno naznačeno (nazivu seminara je dodan znak *). 
Najmanji broj sudionika je 7, a kod malih i srednjih seminara 10. Integra ima pravo otkazati seminar s manjim brojem prijavljenih. Integra će u tom slučaju u roku od 3 dana vratiti prijavljenima uplaćene kotizacije, osim ako se drugačije ne dogovori s njima.

Sudjelovanje na seminaru polaznik plaća uplatnicom/virmanskim nalogom, uplatom ugovorenog iznosa na IBAN Integre prema izdanom predračunu, ponudi ili računu.

Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru prije isteka roka za prijavu, ne snosi nikakve troškove otkazivanja. 
Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru 3 ili manje dana prije održavanja seminara, Integra zadržava 50 % iznosa kotizacije. 

Ako korisnik ne otkaže seminar, a ne dođe na njega, Integra zadržava 100 % iznosa kotizacije. 
Seminar je preporučljivo otkazati u pisanom obliku na e-adresu seminari@integra.hr ili putem obrasca na internetskim stranicama.

Za cijeli tekst općih uvjeta poslovanja kliknite na poveznicu.

 

Veselimo se učenju s vama!

Imate prijedlog kako poboljšati seminare? Slušamo vas na seminari@integra.hr!

 

Kontaktirajte nas za više informacija!

Website Security Test