Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Slavimo rođendan!

30.08.2015.

Vrijeme prolazi nevjerojatno brzo – Integra je osnovana prije 25 godina, a njeni seminari za prevoditelje ušli su u 16. godinu održavanja! Ovu ćemo rođendansku priliku iskoristiti da bacimo pogled unazad na sve što smo radili, za koga i s kim – a to ste vi, dragi prijatelji, kolege i polaznici naših seminara i radionica!

Recept je jednostavan: seminare smo pokrenuli 2000. godine jer smo posvećeni prevoditeljstvu – tehnologije se neprestano razvijaju, tržište se mijenja, svijet je sve povezaniji, i pred prevoditeljima su neprestano novi izazovi. A naši kolege, profesionalci kakvi jesu, neprestano se usavršavaju, stječu nove vještine i razmjenuju iskustva s kolegama.

Upravo je taj moment kada naši seminari postaju platforma za povezivanje pojedinaca stručnjaka ono što čini Integru onim što jest: strastveni pratitelj i potpora kolegama na putu profesionalnog razvoja.

Prisjetite se naših početaka s nama!

 

U ovih smo šesnaest godina održali više od 200 seminara, a vas gotovo 5 000 uveselilo nas je svojim sudjelovanjem. Hvala vam svima! Upoznajmo se pobliže:

 

 

Nastavljamo ukorak s vama, gradimo seminare na principu prijenosa konkretnog znanja i vještina, praktične primjene i principa „prevoditelji za prevoditelje“. Pridružite nam se! 

photo blog
BLOG: INTEGRINA LJETNA ČITALICA

Što je more bez dobre knjige? Donosimo 8 različitih i zanimljivih naslova, prikladnih za sunčanje i brčkanje.

photo blog
BLOG: LEKTURA, REDAKTURA I KOREKTURA

Što čini dobar tekst dobrim i koja je uloga lektora, tko je redaktor, a tko korektor?

photo blog
Integrina ljetna čitalica

Što je more bez dobre knjige?

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8