Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Veseli blagdani!

20.12.2016.

Kažu da je Božić vrijeme darivanja, a nama se nekako čini da je u zadnje vrijeme to darivanje isključivo u znaku materijalnog, grizemo se što kupiti, što pokloniti, mame nas šareni izlozi i štandovi, novi proizvodi i sjajna obećanja luksuza. S druge strane, vremena je sve manje, a mi u Integri smatramo da ono vrijedi daleko više od bilo kakvih materijalnih poklona. U našoj je struci posla često puno, rokovi su kratki, radno vrijeme je često relativan pojam, terminologija je iscrpljujuća, leđa bolna, a oči umorne. Ponekad je teško u takvim trenutcima podsjetiti se što je zbilja važno, a to je naše vrijeme.

Mi se na svoj način trudimo pomoći prevoditeljima, bilo putem edukacija, bilo putem organizacije susreta i druženja. Vjerujemo da možemo pomoći prevoditeljima da postanu bolji u svome poslu, imaju više znanja i samopouzdanja, i ono najvažnije, više vremena. Vaša ljubav prema prevoditeljstvu nas motivira!

Hvala vam što ste još jednu sjajnu godinu seminara, radionica i druženja proveli s nama, hvala što ste nam pokazali opet koliko su prevoditelji važni, vrijedni i znatiželjni.

U novoj godini vam želimo puno uspjeha, što manje nervoze, i najvažnije – što više slobodnog vremena!

Poklonite ovog Božića svojim bližnjima - sebe, neopterećene i zadovoljne. Dajte prednost kvalitetno provedenom zajedničkom vremenu, podijelite trenutke (znamo, zvučimo pomalo kao reklama za telekom, ali to mislimo!), dobro jedite i odmorite se!

Vidimo se sljedeće godine!

 

photo blog
BLOG: INTEGRINA LJETNA ČITALICA

Što je more bez dobre knjige? Donosimo 8 različitih i zanimljivih naslova, prikladnih za sunčanje i brčkanje.

photo blog
BLOG: LEKTURA, REDAKTURA I KOREKTURA

Što čini dobar tekst dobrim i koja je uloga lektora, tko je redaktor, a tko korektor?

photo blog
Integrina ljetna čitalica

Što je more bez dobre knjige?

PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8