Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Radionica obrade terminologije

Novi seminar u našoj pripremi "Osnove obrade terminologije za prevoditelje (E77)" održat će se 15. ožujka u 9:00 sati u Trinomu, Strojarska 24, Zagreb.

Zašto je obrada terminologije važna? Zato što pomaže prevoditelju da bude dosljedan u svome radu i istovremeno radi brže i kvalitetnije!

Cilj ovog seminara je da prevoditelji spoznaju princip funkcioniranja i organiziranja terminoloških baza te da se upoznaju s alatima i resursima za obradu terminologije, nauče oblikovati i uređivati vlastite baze i iskorištavati njihov puni potencijal. Na radionici će biti predstavljen alat TermeX koji se razvija posebno za hrvatski jezik i koji predstavlja sam vrh u razvoju takvih alata na domaćem tržištu.

Seminar je pripremljen za sve prevoditelje bez obzira na jezike koje prevode i bez obzira na predznanje.

Pročitajte više o seminaru, prijavite se ili, ako imate još nekih pitanja, pišite nam na seminari@integra.hr, nazovite nas na 01 3833 429 ili nas kontaktirajte putem obrasca!

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8