Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Dovodimo zbilja posebnog gosta!

Dragi naši, s velikim vam veseljem javljamo da će radionicu obrade terminologije 3. svibnja voditi dr. sc. Špela Vintar sa Sveučilišta u Ljubljani!

Iznimno smo sretni i počašćeni što će prof. Vintar doći k nama u Zagreb i sudjelovati na ovoj radionici, i veselimo se što ćemo takvu vrhunsku stručnjakinju predstaviti svojim polaznicima i kolegama. Naš kolega prevoditelj i terminološki stručnjak Denis Gracin nazvao ju je "Ronaldom terminologije"!

Dr. sc. Špela Vintar je profesorica na Odjelu za prevođenje Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani, gdje više od petnaest godina predaje Terminologiju za prevoditelje, Tehnologije za prevoditelje, Lokalizaciju i Računalno prevođenje. Njezina istraživanja su usmjerena na računalne metode izvlačenja terminologije i definicija iz stručnih tekstova i višejezičnu terminografiju.

Sigurni smo da će i naši polaznici puno naučiti iz ove doista jedinstvene prilike i da će otići s radionice bogatiji ne samo za nova znanja, već i nadahnuti iskustvima kolega i predavača. Mi jedva čekamo!

Više o radionici pročitajte ovdje, a na pitanja odgovaramo na broj telefona 01 3833 429, putem obrasca ili adrese seminari@integra.hr. 

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8