Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Hvala na sjajnom semestru!

Dragi naši kolege, dragi polaznici, predavači i prijatelji, bez vas sve ovo što radimo ne bi imalo smisla. Hvala vam što ste nam još jednom iskazali povjerenje, hvala vam na svim druženjima, savjetima i mudrostima koje smo razmijenili, hvala što rastete s nama i hvala što vjerujete da možemo zajedno raditi na tome da prevoditelji rade bolje i kvalitetnije i da budu zadovoljniji sobom!

Pozdravljamo vas do jeseni, želimo vam da se lijepo odmorite, da se opustite i pročitate sve knjige koje niste stigli čitati tijekom godine!

U rujnu vas čekamo s novim seminarima i novom energijom! Postoji li neka tema za seminar ili radionicu koja vas posebno zanima? Pišite nam na seminari@integra.hr, rado ćemo učiniti sve što možemo da vam to organiziramo!

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8