Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Parlatorij - prvo druženje prevoditelja

Što?
Druženje prevoditelja. 

Zašto?
Zato što su prevoditelji važni - oni (p)okreću svijet i pomažu ostvariti komunikaciju među kulturama, a često su zbog prirode posla izolirani jedni od drugih, ne surađuju i ne razmjenjuju iskustva.

Kako?
Tako da se upoznamo, povežemo i razgovaramo o stvarima koje su nam važne: o prevođenju, samostalnom (freelance) radu i suradnji s kolegama, iskustvima s klijentima i projektima, cjeloživotnom učenju i usavršavanju. 

Kada i gdje?

20. listopada 2016. u 17:30 sati u prostorima BIZkoshnice, Ilica 71, Zagreb. 

Što ćemo raditi?
druženje je podijeljeno u tri dijela: panel, na kojem će o svojim avanturama u (freelance) prevoditeljstvu govoriti dvije kolegice različitih iskustava i profila, zatim fokusirani networking kroz koji će se kolege bolje upoznati i povezati se za neke nove suradnje, i na kraju ležerno druženje i diskusiju uz kavu.

Tko može doći?
Svi prevoditelji koji žele upoznati kolege, čuti nešto novo, razmijeniti ideje i iskustva.

Kako mogu sudjelovati?
Prijavite se na Facebook stranici i potvrdite svoj dolazak slanjem poruke na adresu integra@integra.hr

Ovo je druženje organizirano u suradnji s našim partnerima, Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca.

Veselimo vam se!

Više o Parlatoriju pročitajte ovdje.

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8