Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Održali smo radionicu o engleskom financijskom nazivlju

Drugi susret u jesenskom semestru seminara za prevoditelje održali smo 6. listopada. Uz pomoć dr. sc. Mihaele Grubišić Šebe uhvatili smo se u koštac s iznimno zahtjevnom temom - prevođenjem financijskih, poreznih i godišnjih izvještaja te usklađivanjem hrvatskog i engleskog financijskog nazivlja.

Cilj nam je bio polaznicima približiti terminologiju izvještaja o poslovanju, koje hrvatske tvrtke sve češće prevode i objavljuju na svojim internetskim stranicama.

Sudeći po reakcijama sudionika i interaktivnoj atmosferi koja je vladala na radionici, uspjeli smo u tome - polaznici će sada zasigurno moći samouvjerenije prevoditi bilance, račune dobiti i gubitka, izvještaje o novčanom toku, izvještaje o promjenama kapitala i bilješke uz financijske izvještaje, i to u oba smjera!

Detaljnije o radionici i utiscima polaznika pogledajte ovdje.

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8