Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

NOVI DATUM RADIONICE TRADOSA

Drage naše kolege i kolegice, zbog velikom zanimanja koje ste pokazali za radionicu Tradosa u veljači odlučili smo u ovom semestru organizirati još jednu radionicu Tradosa. 

Novi datum je utorak, 27. lipnja, od 9:00 do 15:30, u računalnoj učionici na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Ivana Lučića 5. 

Radionica je namijenjena prevoditeljima koji rade prve korake u radu s CAT alatima ili onima koji su nekoć naučeno zaboravili. Radit ćemo u najnovijoj inačici alata SDL Trados Studio 2017, proći ćemo sve osnove potrebne za samostalan rad (princip rada alata, korisničko sučelje, osnovne funkcije i naredbe) i sami se okušati u prevođenju s pomoću prijevodnih memorija. 

Broj mjesta je ograničen na 12, zbog tehničkih zahtjeva učionice. Prijavite se odmah, pišite nam na seminari@integra.hr ili nas nazovite na broj 01/3833 - 429. Veselimo se učenju s vama!

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8