Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

PARLATORIJ - DRUŽENJE PREVODITELJA

Parlatorij, druženje prevoditelja upravo je ono što mu ime kaže – neformalno druženje kojim ćemo obilježiti naš dan, Međunarodni dan prevođenja (30. rujna). Prevoditelji su važni – oni (p)okreću svijet i pomažu ostvariti komunikaciju među kulturama, a često su zbog prirode posla izolirani jedni od drugih, ne surađuju i ne razmjenjuju iskustva.

Program je oblikovan na sljedeći način:

17:30 – 18:00 Priče iz prevoditeljstva – zamišljeno je kao razmjena iskustava, anegdota i znanja – ideja je da učimo jedni od drugih, raspravimo neke nedoumice ili tekuće probleme iz struke i osvijestimo sve što nas veže.

18:00 – 19:00 Brzinski spojevi (networking) – prilika da se na zabavan način upoznamo i povežemo.

19:00 – 20:00 Čašica razgovora, čašica rasprave (+ komad kolača) = (još) neformalniji dio druženja.😊

Na druženje su pozvani svi prevoditelji, bez obzira na iskustvo, jezike koje prevode ili teme kojima se najčešće bave. Zamisao Parlatorija razvila se iz želje da jedni drugima budemo podrška u svakodnevnom radu, pokušamo zajednički pronaći rješenja za raznorazne poteškoće i općenito slušamo jedni druge kako bismo u konačnici bili zadovoljniji i lakše obavljali svoj posao. 

 

Želimo čuti i vašu priču!

 

Potražite Parlatorij na našoj Facebook stranici i potvrdite svoj dolazak slanjem poruke na adresu integra@integra.hr.

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8