Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Zgrabi besplatni seminar

Dragi naši,


danas Integrin tim za vas otvara nagradni natječaj „Zgrabi besplatni seminar!“. Ovo je vaša prilika da osvojite sudjelovanje na Integrinom seminaru po svom izboru potpuno besplatno, a predvidjeli smo i nagrade u obliku popusta na iznos kotizacije seminara.

 

Želimo vam omogućiti seminare na kojima ćete učiti ono što vam najviše treba, riješiti svoje nedoumice i postati bolji i zadovoljniji u svome poslu.

   

Pravila nagradnog natječaja "Zgrabi besplatni seminar!"


Sudionici nagradnog natječaja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u natječaju.

Sudionici u nagradnom natječaju sudjeluju putem Integrinih stranica na društvenoj mreži Facebook. Dobitnici će također biti objavljeni na Facebook i na Integrinim internetskim stranicama.

Svi sudionici nagradnog natječaja svojim sudjelovanjem izričito se slažu s objavom svojih osnovnih podataka na stranici (ime i prezime).

Pravila natječaja i nagradni zadatak

Nagradni zadatak sastoji se u tome da svaki sudionik pod objavom o natječaju na Integrinoj stranici na Facebooku, u obliku komentara, predlaže jednu temu seminara i jednu osobu kao predavača. Sudionici temu i predavače odabiru prema tome kakav bi seminar najradije pohađali odnosno kakav bi im seminar bio najkorisniji u njihovom poslovnom i stručnom razvoju. To mogu biti predavači koji su s nama već surađivali, a mogu biti i potpuno nove osobe. Teme mogu biti na tragu onih o kojima je već bilo riječi, a mogu biti i potpuno nove. Jednom riječju – recite nam koji bi za vas bio idealan seminar!

Svaki sudionik predlaže po jednu temu i po jednog predavača. Komentari sudionika koji predlože više tema i predavača neće se uvažiti. Ako sudionik za vrijeme trajanja nagradnog natječaja izmijeni svoj komentar i svoje prijedloge, izmijenjeni komentar će se uvažiti.

Što nas više sudjeluje, veća je mogućnost da se iznjedre neke sjajne teme koje će postati seminari korisni za sve!

Trajanje nagradnog natječaja, odabir i objava dobitnika

Nagradni natječaj traje dva tjedna, od danas (3. rujna) do 17. rujna u ponoć.

Rezultati će biti objavljeni 18. rujna u podne.

Programski odbor Integre bit će na ovom natječaju žiri i na temelju svog dugogodišnjeg organizatorskog iskustva među komentarima odabrati 3 najbolje teme i njihove predložene predavače.

Pritužba na uvrštenje na popis dobitnika na temelju ovih Pravila nije moguća.

Nagrade

Nagrade su sljedeće:

1. mjesto: 1 x posve besplatno sudjelovanje na seminaru po vašem izboru (u tekućem ili sljedećem semestru)
2. mjesto: 1 x sudjelovanje na seminaru po vašem izboru (u tekućem ili sljedećem semestru) u pola cijene
3. mjesto: 1 x sudjelovanje na seminaru po vašem izboru (u tekućem ili sljedećem semestru) s popustom od 30 %

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac ili neku drugu vrstu nagrade.

Dobitnici će biti objavljeni na Integrinim stranicama na Facebooku i svakom će biti poslana e-poruka s daljnjim uputama, vaučerom i navedenim mogućnostima korištenja nagrade.

Integra ne preuzima nikakvu odgovornost za:
- nefunkcioniranje stranice i posljedice nefunkcioniranja bez obzira na razloge nefunkcioniranja
- nefunkcioniranje stranice zbog posljedica pada mreže ugovorenih partnera, nestanka električne energije ili drugih tehničkih smetnji koje mogu privremeno ometati korištenje usluga internetskog profila,
- bilo kakve posljedice koje sudionici mogu pretrpjeti zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju na koje Integra nema utjecaja,
- bilo kakve posljedice kod korištenja nagrade.

Zaštita osobnih podataka

Svi osobni podaci prikupljeni od dobitnika nagradnog natječaja čuvaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Sudionici nagradnog natječaja izričito se slažu da Integra njihove osobne podatke koristi za potrebe nagradnog natječaja i za svoje prodajne aktivnosti (informiranje o proizvodima, uslugama).

Dobitnici Integri izričito dozvoljavaju objavu svojih osobnih podataka (ime i prezime) na internetu s ciljem preuzimanja nagrade.

Dostupnost pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na internetskim stranicama Integre te su dostupna svim sudionicima tijekom trajanja nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici potvrđuju da su upoznati s ovim pravilima, da ih prihvaćaju i da se slažu s njima. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća ova pravila vrijede kao primarna u odnosu na eventualne druge objave u elektroničkim medijima ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo Integra.

Ostale odredbe

Integra neće uvažiti zakašnjele, nepotpune ili pogrešno ispunjene prijave za nagradni natječaj.
Integra zadržava pravo izmjena ovih pravila ako to zahtijevaju pravni, tehnički ili komercijalni razlozi. O svim eventualnim promjenama pravila sudionici će biti obaviješteni objavom na stranicama. Nastavak sudjelovanja u nagradnom natječaju nakon objave eventualnih promjena pravila znači da sudionik prihvaća i slaže se s promjenama.
U slučaju da se seminar na koji je sudionik odabrao primijeniti svoj vaučer zbog nepovoljnih okolnosti ne održi (kolizija s rasporedom predavača, bolest predavača, broj prijavljenih manji od 7 ..), dobitnik ima pravo iskoristiti vaučer za bilo koji drugi seminar u tekućem ili sljedećem semestru.

 

Idi na Integrin Facebook i zgrabi besplatni seminar!

 

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8