Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Pogodnosti za freelancere

Donosimo dobre vijesti za prevoditelje, lektore i urednike freelancere! S Hrvatskim društvom nezavisnih profesionalaca ostvarili smo novu suradnju - pogodnosti za freelancere!

Zašto Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca? Zato što se, prema podacima društva, čak trećina freelancera u Hrvatskoj bavi jezicima i prevođenjem, zato što se freelanceri suočavaju sa specifičnim preprekama, i zato što su nam prevoditelji važni. Provjerite za što se zalaže HDNP i koje su pogodnosti za članove!

Pogodnosti se odnose na redovne članove društva koji će moći će ostvariti 20 % popusta na jedan seminar u semestru, a ako se odluče na sudjelovanje na dva ili više seminara mogu ostvariti čak 30 % popusta. Za ostvarivanje pogodnosti dovoljno je ispuniti online obrazac.

Osim pogodnosti u 2016. planiramo i novo događanje za umrežavanje koje će biti posvećeno svim profesionalcima kojima je jezik na visokoj razini važan element poslovanja.

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8