Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Nove cijene Tradosa

Posebne pogodnosti za kupce alata za prevođenje Trados! Do kraja siječnja paket Freelance Plus ima akcijsku cijenu od 4.612,50 kn (cijena s PDV-om), a svim kupcima ovog paketa po akcijskoj cijeni SDL je odlučio pokloniti i posve besplatno certificiranje! To znači da će svi kupci dobiti paket Getting Started Certification koji uključuje prezentacije, radne zadatke i pripremu za ispit, a položen ispit omogućuje korisnicima da koriste SDL bedž i garantiraju svojim klijentima da se znaju koristiti Tradosom.

Osim toga, paket Getting Started Certification na poklon će dobiti i oni kupci koji po akcijskoj cijeni nadograde svoj paket Trados Freelance Plus. Za više informacija o akcijskim cijenama nadogradnje kontaktirajte nas!

Paket Trados Freelance do kraja siječnja u ponudi je po akcijskoj cijeni od 4.112,50 kn (cijena s PDV-om).

Više o paketima pogledajte na poveznici. Svi naši kupci ostvaruju pravo na mjesec dana besplatnih telefonskih kozultacija, a pripremamo i informatičku radionicu nove inačice Tradosa za sve vas koji želite biti u toku ili se tek odlučujete na upoznavanje s ovim alatom! Više informacija uskoro!

Za sva dodatna pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju na adresi integra@integra.hr ili na telefon 01 3833 446!

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8