Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Proljetni semestar seminara za prevoditelje!

Proljeće je vrijeme za nove početke, stoga i mi ovu godinu počinjemo novim seminarima i radionicama, a pripremamo i neka nova događanja!

Kao i do sada, teme su raznolike i sigurni smo da će svatko od vas naći nešto za sebe.

Dobro smo proučili što ste pisali da vas zanima i budno pratimo s kakvim se izazovima suočavaju prevoditelji. Tako smo ovaj semestar organizirali već tradicionalnu radionicu Tradosa 2015, a pripremili smo i jednu malu radionicu na temu besplatnih informatičkih alata za prevoditelje. Za sve one koji žele naučiti obrađivati nazivlje i usustaviti svoje glosare tu je radionica o obradi terminologije, a mislili smo i na vas koji se želite okušati u simultanom prevođenju, kao i na one koji se bave pravnim prevođenjem. Pored toga pripremili smo dva seminara s temama iz hrvatskog jezika – gramatika, sročnost i pisanje riječi iz stranih jezika –  zato što znamo da ste marljivi i da se želite neprestano usavršavati!

Sve seminare i radionice vodit će vrhunski predavači i kolege iz struke, a održavat će se na tri adrese: Trinom, Strojarska cesta 24, Učilište Supera, Jurišićeva 19 i Tehničko veleučilište Zagreb Vrbik 8, u Zagrebu. 

Proučite naš program, odaberite seminar baš po svojoj mjeri i usavršavajte se s nama! Za sva pitanja, dodatna pojašnjenja i savjete stojimo vam na raspolaganju na adresi seminari@integra.hr, telefonu 01 3833 429 i putem kontaktnog obrasca!

Podijeli na:
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\win-ke6pujt01d4.com\integra.hr\lower.php on line 8