Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

ESET NOD32

Provjerena i pouzdana antivirusna zaštita za vaše računalo. Nudimo vam nekoliko paketa skrojenih baš po vašoj mjeri, ovisno o tome jeste li pojedinačni ili poslovni korisnik, te o tome koliko vam i kakve zaštite treba. 

SDL Trados Studio 2019


Naruči
Već od
3390 kn

 

ESET antivirusna zaštita je provjerena i pouzdana zaštita za vaše računalo!


Pokreće je tehnologija ThreatSense® s naprednom heuristikom koja blokira mnogo više nepoznatih prijetnji od konkurencije!

Odaberite između nekoliko paketa onaj koji je baš za vas, bilo da ste pojedinačni ili poslovni korisnik:

   

Želite li zaštiti vaše računalo od virusa, crva, spywarea, trojanaca, rootkita i drugih malicioznih objekata?

Idu li vam na živce spam poruke?

Trebate li roditeljsku zaštitu na vašem računalu?

Želite osigurati brz i siguran rad na vašem računalu?

Potrebno vam je daljinsko administriranje i mogućnost nadzora aktualizacija i upravljanja zaštitom radnih stanica u vašoj tvrtki?

 

Obratite nam se s punim povjerenjem!

 

Nešto nismo do kraja objasnili? Pišite nam na prodaja@integra.hr, zovite nas na telefon 01/3833 429 ili jednostavno ispunite kontaktni obrazac.


CCC
„Izuzetno smo zadovoljni suradnjom zbog brzine i poštivanja zadanih rokova, kao i profesionalnošću, ne samo prijevoda, već i stilskog oblikovanja. Prijevodi su izvedeni profesionalno, s razumijevanjem tematike i konzistentnom terminologijom.”
EBRD
„Jako smo zadovoljni dosadašnjim uslugama i profesionalnošću prevoditeljske agencije Integra, te se radujemo budućoj uspješnoj suradnji”
NETOKRACIJA
„Brzina i kvaliteta prijevoda koji smo dobili su svakako za pohvalu. Dobili smo odličan i pitak prijevod u kojem nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama, što je rijetkost sa stručnim tekstovima iz područja tehnologije i developmenta.”