Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Tahoweb

Bavite li se ispitivanjem analognih ili digitalnih tahografa? Olakšajte si posao, izradite Potvrde o ispitivanju tahografa i ograničivača brzine brzo i jednostavno pomoću našeg web programa!

 

SDL Trados Studio 2019


Naruči
Već od
3390 kn

Ispitujete li digitalne ili analogne tahografe?

Imamo rješenje za vas!


Znamo da ste zakonom obvezani na izdavanje Potvrda o ispitivanju tahografa i ograničivača brzine. Kako bi vam olakšali taj posao, u suradnji s našom partnerskom tvrtkom Tahograf d.o.o. i Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture napravili smo web program Tahoweb koji omogućava brzu i jednostavnu izradu Potvrda u skladu sa zakonskom obavezom. Na adresi http://radionice.integra.hr nalazi se naše web-rješenje pomoću kojega se Potvrda izrađuje i time se dugoročno drži zakona i izbjegava moguće neugodnosti. Provjerite besplatno i odmah lakoću rada (korisničko ime: gost; lozinka: gost)!

Kako vam olakšavamo posao:

web-aplikacija dostupna je non-stop, danju i noću

ne morate svaki puta unositi svoje osnovne podatke, bazu tvrtki, vozila, tahografa, i još kratite vrijeme manipuliranja podacima

ne morate brinuti je li obrazac potvrde ažuiran i u skladu sa zakonom, mi se brinemo o tome

ne morate slati potvrde u Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture - odgovorni stručnjaci u ministarstvu imaju, po završetku ispitivanja i zaključivanju potvrde, sve podatke o potvrdi

nove verzije programa bit će vam dostupne bez dodatnih instaliranja i dolazaka programera

podaci o potvrdama su sigurni, čuvani i ne treba raditi posebne kopije, arhivirati ih ili se bojati kvara računala.

 

Uplatom od 1.920,00 kn + PDV (2.400,00 kn s uračunatim PDV-om) u najkraćem mogućem roku dobit ćete svoju lozinku za godinu dana slobodnog korištenja web-aplikacije. Po uplati pošaljite na našu e-adresu potvrdu o uplati, vaše osnovne podatke i odmah ćemo vam se javiti kako biste što prije mogli započeti s radom sa svojim vlastitim podacima. 


Obratite nam se s punim povjerenjem!

Nešto nismo do kraja objasnili? Pišite nam na prodaja@integra.hrzovite nas na telefon 01/ 3833 429 ili jednostavno ispunite kontaktni obrazac

CCC
„Izuzetno smo zadovoljni suradnjom zbog brzine i poštivanja zadanih rokova, kao i profesionalnošću, ne samo prijevoda, već i stilskog oblikovanja. Prijevodi su izvedeni profesionalno, s razumijevanjem tematike i konzistentnom terminologijom.”
EBRD
„Jako smo zadovoljni dosadašnjim uslugama i profesionalnošću prevoditeljske agencije Integra, te se radujemo budućoj uspješnoj suradnji”
NETOKRACIJA
„Brzina i kvaliteta prijevoda koji smo dobili su svakako za pohvalu. Dobili smo odličan i pitak prijevod u kojem nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama, što je rijetkost sa stručnim tekstovima iz područja tehnologije i developmenta.”