Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Alt-N MDaemon® Messaging Server

MDaemon® Messaging Server je cjelovit i jednostavan poslužitelj za e-poštu koji podržava IMAP, SMTP i POP3 protokole i pruža učinkovitost kroz svoje ugodno i praktično sučelje i bogatstvo funkcija

SDL Trados Studio 2019


Naruči
Već od
3390 kn

Tražite sigurnog i cjelovitog poslužitelja za e-poštu?

Niste zadovoljni sadašnjim korisničkim sučeljem?

 

Odaberite poslužitelja za e-poštu koji vam može pružiti učinkovitost i sigurnost uz bogatstvo funkcija i ugodno korisničko sučelje!

 

MDaemon Messaging Server provjerena je zamjena za Microsoft Exchange ili SBS.  

Nudi izuzetne značajke groupwarea uz integraciju s Microsoft Outlookom (s uporabom Outlook Connectora za MDaemon) i višejezičnim webmail klijentom za pristup e-pošti u svakoj prilici. Podržava IMAP, SMTP i POP3 protokole.

Svojim svojstvima usklađenima sa standardima, malom cijenu vlasništva (TCO) za malo i srednje poslovanje, podrškom e-adresara, filtriranjem sadržaja, potporom više domena, prilagodljivim administriranjem i oblikovanjem otvorenim za mobilni pristup, ovo je doista poslužitelj kojeg ste čekali!

 

Paket  Cijene bez PDV-a   Cijene s PDV-om 
MDaemon Pro 6 User  2.236,45 kn  2.795,56 kn
MDaemon Pro 12 User  2.972,12 kn 3.715,15 kn
MDaemon Pro 25 User   3.707,80 kn 4.634,75 kn
MDaemon Pro 50 User  4.472,90 kn 5.591,13 kn
               
Za sva pitanja i narudžbe pišite nam!

 

Ostali Alt-n proizvodi

Outlook Connector for MDaemon

SecurityPlus for MDaemon

RelayFax Network Fax Manager

SecurityPlus for MDaemon

SecurityGateway email spam firewall for Exchange/SMTP Servers

ProtectionPlus for SecurityGateway


Napomena: više o samom proizvodu možete saznati na službenim stranicama MDaemon Messaging Server.
 
 
 U posebnoj ponudi nudimo MDaemon i sa više od 50 licenci! 


Obratite nam se s punim povjerenjem!

Nešto nismo do kraja objasnili? Pišite nam na prodaja@integra.hrzovite nas na telefon 01/3833 429 ili jednostavno ispunite kontaktni obrazac

CCC
„Izuzetno smo zadovoljni suradnjom zbog brzine i poštivanja zadanih rokova, kao i profesionalnošću, ne samo prijevoda, već i stilskog oblikovanja. Prijevodi su izvedeni profesionalno, s razumijevanjem tematike i konzistentnom terminologijom.”
EBRD
„Jako smo zadovoljni dosadašnjim uslugama i profesionalnošću prevoditeljske agencije Integra, te se radujemo budućoj uspješnoj suradnji”
NETOKRACIJA
„Brzina i kvaliteta prijevoda koji smo dobili su svakako za pohvalu. Dobili smo odličan i pitak prijevod u kojem nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama, što je rijetkost sa stručnim tekstovima iz područja tehnologije i developmenta.”