Kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznaj više / U redu
Za sva pitanja javi nam se na 01/3833429 ili nam piši na integra@integra.hr.

Uvjeti sudjelovanja

Prevoditelji pokreću svijet, a mi im želimo u tome pomoći.


► Kakve seminare i radionice nudimo

Organiziramo seminare i radionice za prevoditelje – od pravopisnih do stručnih tema (pravo, medicina, ekonomija…), preko informatičkih alata pa sve do usmenog prevođenja – želimo vam pomoći na putu prema usavršavanju i boljim prijevodima!
Seminari i radionice razlikuju se po temi i formatu, odnosno trajanju. Teme koje obrađujemo na seminarima uvijek su oblikovane na temelju iskustva i prepoznavanja onih područja koja su prevoditeljima izazovna ili zanimljiva. Pogledajte kakve smo sve seminare organizirali u našoj arhivi! (link)
Za lakše snalaženje: uz naslov seminara uvijek se nalazi i šifra koja ukazuje na format ili temu: (M) mali, (S) srednji, U (usmeni), (E ) engleski, (NJ) njemački, (H) hrvatski, (IN) informatički i sl.

► Kako se prijaviti na seminar

 • Odaberite seminar ili radionicu
 • Ispunite prijavu putem obrasca na stranici seminara ili se prijavite e-porukom ili telefonski
 • Nakon prijave, dobit ćete našu poruku i ponudu
 • Prema ponudi (predračunu) napravite uplatu za kotizaciju za seminar ili radionicu
 • Na našu adresu pošaljite potvrdu o uplati 

I to je to, vaše mjesto na seminaru je rezervirano! Uvijek smo vam na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće.

► Kotizacija

Kotizacija se plaća prije početka seminara. Iznos kotizacije potražite u tablici u nastavku. Potvrdu o kotizaciji potrebno je poslati na e-adresu Integre prije početka seminara. Kotizaciju može platiti fizička ili pravna osoba.
Uvijek vam želimo izići ususret – ako ste samozaposleni (bilo u paušalnom obrtu, bilo kao d.o.o. u kojem ste jedini zaposleni), na vas se odnose cijene za fizičke osobe!

Kotizacija za seminar uključuje:

 • sudjelovanje na seminaru
 • pisane materijale i Popis sudionika
 • ugostiteljske usluge – kava, ručak (samo kod jednodnevnih i dvodnevnih seminara)
 • Potvrdu o sudjelovanju

► Cijene seminara

seminar

trajanje (u školskim satima)

vrijeme održavanja

pravna ili fizička osoba cijena bez PDV-a cijena s PDV-om
mali 3 17:00 - 20:00 za obje 490 612,50
srednji  17:00 - 20:30 za obje  640 800
jednodnevni   9:00 - 15:15 fizička  800 1000
        pravna  1100 1375
jednodnevni IN   6 9:00 - 15:15 za obje  1250 1562,50
dvodnevni 12 (2 x 6)   9:00 - 15:15 fizička  2600 3250
      pravna  2980 3725
jednodnevni usmeni s dvoje predavača 6 9:00 - 15:15 fizička 1250 1562,50
      pravna 1500 1875,00


► Popusti i pogodnosti

Popust za ranoranioce (early bird) - Sve prijave za koje se izvrše uplate u roku od 15 dana nakon prve objave programa seminara ostvaruju 15 % popusta na kotizaciju!
Popust "tri odjednom" - popust za vjernost - Pojedincima, tvrtkama i obrtima koji prijave i unaprijed uplate za 3 i više seminara u jednoj godini odobravamo popust od 15 % (cijene po cjeniku).
Popust za djelatnike obrazovnih institucija - Djelatnici obrazovnih institucija (škole, fakulteti) koji izvrše uplate za seminar do datuma navedenog kao rok za prijave ostvaruju popust od 30 % na cijenu tog seminara.
1 sudionik + 1 gratis - Ako se prijavite na naš seminar i dovedete osobu koja nikad nije prisustvovala našem seminaru, toj osobi omogućit ćemo sudjelovanje POTPUNO BESPLATNO! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe koju želite povesti, a mi ćemo joj, nakon provjere u našoj bazi, na e-adresu poslati kupon o besplatnom sudjelovanju na seminaru! Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe).
Udvoje je uvijek bolje! - Prijavite se na seminar zajedno s vašim kolegom, prijateljicom, članom obitelji i sl. i oboje ostvarite popust od 30 % na naše seminare! Prilikom prijave upišite ime, prezime i e-adresu osobe s kojom želite prisustvovati seminaru. Potrebno je da oba sudionika ispune prijavu. Vrijedi samo za fizičke osobe (plaćaju punu cijenu seminara za pravne osobe).
Čak 50 % popusta za STUDENTE, UMIROVLJENIKE i OSOBE S INVALIDITETOM - Ako ste student, umirovljenik ili osoba s invaliditetom, nemate konkretne izvore prihoda a zaista ste zainteresirani za naše seminare, mi vam pomažemo da u njima sudjelujete! Popust se obračunava na iznos kotizacije za pravnu osobu.
Popust za članove Zajednice za prevoditeljstvo pri HGK! - Svi individualni članovi Zajednice ostvaruju popust od 40 % na punu cijenu jednodnevnog seminara. Puna cijena seminara istovjetna je cijeni za pravne osobe. (Zaposlenici prevoditeljskih agencija i tvrtki trebaju i osobno biti učlanjeni u Zajednicu da bi koristili popust.)
Popust za redovne članove Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca! - Svi redovni članovi mogu ostvariti 20 % popusta na jedan seminar u semestru, a ako se odluče na sudjelovanje na dva ili više seminara mogu ostvariti 30 % popusta. Ovaj se popust ostvaruje ispunjavanjem obrasca na mrežnim stranicama HDNP-a.

 

► Opći uvjeti sudjelovanja na seminarima

 • Cijene seminara izražene su u kunama i sadrže PDV. Popusti i pogodnosti vrijede i odobravaju se isključivo za plaćanje unaprijed (najmanje 5 dana prije održavanja seminara), osim ako nije drugačije navedeno. 
 • Popusti i pogodnosti ne mogu se kombinirati.
 • Broj osoba koje se mogu prijaviti na seminar nije ograničen osim ako to nije posebno naznačeno (nazivu seminara je dodan znak *).
 • Najmanji broj sudionika je 7, a kod malih i srednjih seminara 10. Integra ima pravo otkazati seminar s manjim brojem prijavljenih. Integra će u tom slučaju u roku od 3 dana vratiti prijavljenima uplaćene kotizacije, osim ako se drugačije ne dogovori s njima.
 • Sudjelovanje na seminaru polaznik plaća uplatnicom/virmanskim nalogom, uplatom ugovorenog iznosa na IBAN Integre prema izdanom predračunu, ponudi ili računu.
 • Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru prije isteka roka za prijavu, ne snosi nikakve troškove otkazivanja.
 • Ako korisnik otkaže sudjelovanje na seminaru 3 ili manje dana prije održavanja seminara, Integra zadržava 50 % iznosa kotizacije.
 • Ako korisnik ne otkaže seminar, a ne dođe na njega, Integra zadržava 100 % iznosa kotizacije.
 • Seminar je preporučljivo otkazati u pisanom obliku na e-adresu seminari@integra.hr ili putem obrasca na internetskim stranicama.

 

Veselimo se učenju s vama!

Imate prijedlog kako poboljšati seminare? Slušamo vas na seminari@integra.hr!

CCC
„Izuzetno smo zadovoljni suradnjom zbog brzine i poštivanja zadanih rokova, kao i profesionalnošću, ne samo prijevoda, već i stilskog oblikovanja. Prijevodi su izvedeni profesionalno, s razumijevanjem tematike i konzistentnom terminologijom.”
EBRD
„Jako smo zadovoljni dosadašnjim uslugama i profesionalnošću prevoditeljske agencije Integra, te se radujemo budućoj uspješnoj suradnji”
NETOKRACIJA
„Brzina i kvaliteta prijevoda koji smo dobili su svakako za pohvalu. Dobili smo odličan i pitak prijevod u kojem nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama, što je rijetkost sa stručnim tekstovima iz područja tehnologije i developmenta.”
CCC
„Izuzetno smo zadovoljni suradnjom zbog brzine i poštivanja zadanih rokova, kao i profesionalnošću, ne samo prijevoda, već i stilskog oblikovanja. Prijevodi su izvedeni profesionalno, s razumijevanjem tematike i konzistentnom terminologijom.”
EBRD
„Jako smo zadovoljni dosadašnjim uslugama i profesionalnošću prevoditeljske agencije Integra, te se radujemo budućoj uspješnoj suradnji”
NETOKRACIJA
„Brzina i kvaliteta prijevoda koji smo dobili su svakako za pohvalu. Dobili smo odličan i pitak prijevod u kojem nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama, što je rijetkost sa stručnim tekstovima iz područja tehnologije i developmenta.”