2023., hvala i zbogom!

20. prosinca 2023.

Autor: Integrići

 

Dragi naši,

dok s veseljem šaljemo pozdrave 2023. godini, ne možemo odoljeti a da ne istaknemo nekoliko točaka iz našeg avanturističkog putovanja. Ova godina bila je puna izazova, ali i puna smijeha, “a-ha” trenutaka i ponekih spoznaja koje su došle uz šalicu kave (ili dvije). Sjajno je to što smo sve te trenutke stvarali s vama – našim dragim suradnicima, vanjskim prevoditeljima i klijentima.

Ako ste se pitali što smo radili u pauzama između prijevoda, evo odgovora – osvajali smo svijet grafičke obrade i specijaliziranih prijevoda. Upisali smo nekoliko stručnih edukacija i naglavačke se bacili u prevođenje i pripremu aplikacija, mrežnih stranica, mrežnih trgovina, audiovodiča, izvještaja i mnogih dugih projekata.

Ponosno ističemo da smo preveli, lektorirali, uredili i provjerili više od 12 000 kartica teksta. Naša sve šira paleta usluga obuhvaća sve od prijevoda do copyeditinga, s posebnim naglaskom na specifičnosti poput post-editinga i MTPE-a koji se sve češće pojavljuju u struci. Ovaj raznolik spektar poslova jasno pokazuje našu posvećenost pružanju sveobuhvatnih jezičnih rješenja.

Dok smo brojili kartice teksta, dobivali žuljeve od tipkanja i krojili riječi, ostvarili smo i neke nove dugotrajne suradnje. Spremni smo za sve što nam donosi 2024. godina – uz topli par čarapa na nogama i nove, prazne bilježnice. Nadamo se, kao i dosad, da ćete i u 2024. biti uz nas.

Želimo vam čarobne početke i obilje smijeha,
Vaša prevoditeljska agencija Integra

Usluge

Pisano prevođenje

Pisano prevođenje

Dobar prijevod otvara vrata međunarodnoj suradnji i novim poslovnim prilikama.

Usmeno prevođenje

Usmeno prevođenje

Simultani prevoditelj posrednik je na sastanku, predavanju ili prezentaciji te vam pomaže da vas se i čuje i razumije.

Sudski tumač

Sudski tumač

Radimo sve vrste prijevoda dokumenata s ovjerom sudskog tumača – brzo i stručno.

Lektoriranje

Lektoriranje

Tekst bez pogrešaka izbor je s kojim ne možete pogriješiti!

Blog

Go to Top