Sudski tumač i ovjereni prijevod

Radimo sve vrste ovjerenih prijevoda dokumenata na gotovo sve jezike – brzo i stručno.

Kao sudski tumač specijaliziran za ovjerene prijevode dokumenata, nudimo brze i stručne usluge prevođenja na gotovo sve jezike. Bez obzira na to planirate li rad u inozemstvu, širite svoje poslovanje na međunarodno tržište, imate obvezu dostaviti prevedenu i ovjerenu dokumentaciju kolegama izvan Hrvatske, zapošljavate stranog državljanina ili upisujete studij u inozemstvu, naša usluga prijevoda i ovjere službenih dokumenata upravo je ono što vam je potrebno.

Vaši dokumenti, ugovori, diplome, izvadci, tehnički listovi, izvještaji i druge isprave bit će brzo i stručno prevedeni i ovjereni kod iskusnog sudskog tumača, što će osigurati da budu spremni za vaš novi posao, stipendiju ili poslovni pothvat. Obratite nam se s povjerenjem za sve vrste ovjerenih prijevoda dokumenata i osigurajte da vaša dokumentacija bude pravilno prevedena i pravno valjana u svakoj situaciji.

Što je ovjereni prijevod?

Ovjereni prijevod je usluga koju pruža ovlašteni sudski tumač, osiguravajući pravnu valjanost i točnost prevedenih dokumenata u odnosu na original. Naš tim ovlaštenih prevoditelja, uključujući sudske tumače za engleski, njemački, slovenski jezik i ostale jezike, specijaliziran je za brze i točne ovjerene prijevode dokumenata, uključujući diplome i ugovore. Dokumenti prevedeni uz ovjeru sudskog tumača imaju dokaznu snagu u pravnom prometu neke države

Prevoditeljska agencija Integra

Zašto odabrati Integru za ovjereni prijevod dokumenata?

  • Zato što stvarno volimo to što radimo!

  • Zato što ćete kod nas pronaći stručnog sudskog tumača koji će vam dokument prevesti na jezik koji trebate.

  • Zato što imamo iskustva s najrazličitijim vrstama ovjerenih prijevoda, od predugovora za kupoprodaju nekretnine, preko osobnih dokumenata do tehničkih listova za uvoznike.

  • Zato što prijevode isporučujemo na vrijeme i po dogovoru.
  • Zato što prevodimo na gotovo sve svjetske jezike.

Prevoditeljica Sonja
Kako vam mogu pomoći?

Sonja