Vrijeme prolazi nevjerojatno brzo – Integra je osnovana prije 25 godina, a njeni seminari za prevoditelje ušli su u 16. godinu održavanja! Ovu ćemo rođendansku priliku iskoristiti da bacimo pogled unazad na sve što smo radili, za koga i s kim – a to ste vi, dragi prijatelji, kolege i polaznici naših seminara i radionica!

Seminare smo pokrenuli 2000. godine jer smo posvećeni prevoditeljstvu

Recept je jednostavan: seminare smo pokrenuli 2000. godine jer smo posvećeni prevoditeljstvu – tehnologije se neprestano razvijaju, tržište se mijenja, svijet je sve povezaniji, i pred prevoditeljima su neprestano novi izazovi. A naši kolege, profesionalci kakvi jesu, neprestano se usavršavaju, stječu nove vještine i razmjenjuju iskustva s kolegama.

Seminari kao platforma za povezivanje prevoditelja

Upravo je taj moment kada naši seminari postaju platforma za povezivanje pojedinaca stručnjaka ono što čini Integru onim što jest: strastveni pratitelj i potpora kolegama na putu profesionalnog razvoja.

Prisjetite se naših početaka s nama!

U ovih smo šesnaest godina održali više od 200 seminara, a vas gotovo 5 000 uveselilo nas je svojim sudjelovanjem. Hvala vam svima! Upoznajmo se pobliže:

Nastavljamo ukorak s vama, gradimo seminare na principu prijenosa konkretnog znanja i vještina, praktične primjene i principa „prevoditelji za prevoditelje“. Pridružite nam se!